İçeriğe geç

Asperox Sarı Güç Duvar Silinir Mi

Asperox sarı güç nerede kullanılmaz?

Yerli ve Türkiye’de üretilmiştir. Asperox hangi yüzeylerde kullanılamaz? Ocak, fırın ve davlumbaz gibi aşınabilen ve rengi solabilen yüzeylerde güçlü kimyasallar kullanmanızı önermiyoruz.

Duvarı en iyi ne temizler?

Nemli, küflü veya isli duvarları temizlemek için karbonat, sirke, çay ağacı yağı, alkol, çamaşır suyu veya küf temizleyici gibi temizlik ürünlerinden birini seçin, suyla karıştırın ve bir sprey şişesiyle koyu lekeye püskürtün.

Duvar silmek için hangi deterjan kullanılır?

Duvarı temizlemeye başlamadan önce, bir elektrikli süpürge veya süpürge kullanarak tozu ve büyük kir parçacıklarını temizlemek önemlidir. Daha sonra, duvar, ılık su ve hafif bulaşık deterjanı temizleme solüsyonuyla nemlendirilmiş bir bez veya süngerle dikkatlice silinmelidir.

Asperox ile neler temizlenir?

Fırın, ocak, davlumbaz, aspiratör, musluk, lavabo, mutfak tezgahı, mutfak dolabı, mermer, fayans ve seramik yüzeyler, alüminyum, paslanmaz çelik, tencere ve tavalar, bahçe mobilyaları, PVC, motosiklet, bisiklet ve araba jantları gibi araçlarda üretilen petrol ve gaz, kirleri temizlemek için güvenle kullanılabilir.

Asperox ile kapı silinir mi?

PVC yüzeyler için: Kirli PVC kapı, PVC pencere, PVC sandalye, PVC masa yüzeyine Asperox Yellow Power sıkın, kısa bir süre bekleyin ve ardından nemli bir sünger veya bezle silin.

Asperox sarı güç leke çıkarır mı?

Özel olarak geliştirilen formülü sayesinde Asperox Çok Amaçlı Genel Temizleyici, evinizdeki tüm yüzeylerde, banyoda, mutfakta, lavaboda, tezgahta, duvarda, halıda, koltukta, parke ve PVC’de, perdelerde ve tüm döşemelerde çamaşırlardaki lekeleri, gömlek yakası ve kol kirlerini çıkarmak için güvenle kullanılabilir.

Kirli duvarlar neyle silinir?

Yumuşak fiber naylon veya uzun kıllı bir fırça ile temizleyebilirsiniz. Silinebilir duvar kağıdı seçtiyseniz, sprey kitindeki sıvı yüzey temizleyicisini suyla karıştırıp uzaktan sıkarak duvarlarınızı silebilirsiniz.

Lekeli duvar nasıl silinir?

Lekeyi biraz sıvı sabun veya bulaşık deterjanı ile nazikçe silin. Su lekesi hala görünüyorsa, biraz hidrojen peroksit veya sirke ile silin. Bu malzemeler küf ve leke oluşumunu azaltabilir. Daha sonra sabun veya deterjan kalıntılarını gidermek için duvarı temiz bir bezle silin.

Duvarın pürüzsüz olması için ne yapmalı?

Zımparalama, duvara boyanın yüzeye yapışmasını kolaylaştıran bir yapı kazandırır. Ayrıca boyamadan önce duvarları ve tavanları zımparalayarak da pürüzsüzleştirebilirsiniz. Bu şekilde yüzeylerdeki kusurları ve hasarları ortadan kaldırabilirsiniz.

Domestosla duvar silinir mi?

Öncelikle küfün bulunduğu alanı küfün temizlendiğinden emin olana kadar kuru temizleme beziyle iyice silin, ardından temizlenen alanı duvar zımparası ile zımparalayın. Daha sonra zımparalanan alanı Domestos Maximum Hygiene Bleach gibi tüm yüzeyleri korumada etkili bir çamaşır suyu ile silin.

Duvar hangi sabunla silinir?

Bir kovayı suyla doldurun ve temizlik maddesi olarak yüzey temizleyici, bulaşık deterjanı veya sirke kullanın. Duvarlarınızı yıkadıktan sonra yukarıdan aşağıya doğru silin ve mikrofiber bezinizi hazırladığınız karışıma sıkın. Duvara uçacak ve oraya yapışacaktır.

Bulaşık makinesi tableti ile duvar silinir mi?

Kovayı biraz suyla doldurun ve bulaşık makinesi tabletlerini içine atın. Daha sonra lekeleri bir süngerle duvardan silebilirsiniz. Ancak çok sert bastırmamaya dikkat edin, aksi takdirde boya duvardan çıkabilir.

Asperox mavi güç nerelerde kullanılmaz?

Çay, kahve makineleri ve su ısıtıcılarının yüzeylerinden su lekelerini ve kireçleri temizler ve parlaklık kazandırır. Emaye, mermer ve doğal taş gibi asit hassasiyeti olan yüzeyler için uygun değildir.

Asperox sarı güç durulanır mı?

Yüzeylerde leke ve iz bırakmaz, kolay durulanır, nefes almayı engellemez.

Asperox sarı güç nerelerde?

Asperox Yellow Power nerelerde kullanılabilir?Fırın.Ocak.Lavabo.Aspiratör yüzeyi.Aspiratör filtresi.Mangal.Perde.Izgara.Diğer ürünler…

Asperox sarı güç araba kaportasında kullanılır mı?

Ayrıca Asperox Yellow Power ile artık araba koltuğunuzda leke oluşması korkusu olmadan yolculuğunuzun tadını çıkarabilirsiniz.

Asperox sarı güç mutfakta kullanılır mı?

Dermatolojik olarak test edilmiş Asperox Yellow Power ile mutfak tezgahındaki lekeleri ve ders aralarında oluşan en inatçı lekeleri bile saniyeler içinde temizler.

Asperox sarı güç bulaşıklarda kullanılır mı?

Yüzeyleri silin: Mutfak dolapları, ocak ve fırın gibi yüzeyleri silmek önemlidir. Bu yüzeyleri sıcak su ve bulaşık deterjanı kullanarak bir bezle temizleyin. Yağlı lekeleri çıkarmak için Asperox Yellow Power Degreaser kullanın. Temiz bir bezle kurulayın.

Asperox sarı güç ayakkabıda kullanılır mı?

Ayakkabı temizliği: Asperox Yellow Power Ultra Yağ ve Kir Sökücü ile ayakkabılarınız yepyeni ve temiz görünecek, özellikle beyaz ayakkabılarınızda ve rugan ayakkabılarınızda fark yaratacaktır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir